Qui som!

Som com tu, som gent comuna, dotant-nos de noves eines per a construir un Begues social, feminista i ecològic dins d’una Catalunya nova. Ho volem fer des d’un model transformador que engresqui a gent de diferents visions de l’esquerra.

Som una alternativa municipalista de confluència que iniciem un camí en comú, amb gent de diferent procedència, ja sigui de partits, de sindicats, d’associacions o de persones sense cap militància. Volem transformar el marc polític i el model econòmic que ens ha decebut. Sabem que l’Ajuntament és una eina cabdal per aconseguir-ho.

No només som nous perquè com a nova associació política hem nascut fa poc, ho som sobretot perquè representem una nova època i una altra manera de fer política. Nosaltres proposem noves solucions als problemes actuals, perquè vivim les realitats del dia a dia i som sensibles a problemes com la precarietat laboral, l’atur, l’habitatge o qualsevol injustícia. Però sobretot, perquè creiem que un altre món és possible i tenim l’esperança d’un canvi, que ja és aquí, i ha arribat per quedar-se.

Representem una nova ciutadania empoderada, que es preocupa per tot allò que ens és comú, que afecta el nostre dia a dia i que fins ara havia quedat al marge. Estem vivint moments excepcionals i cal fer un pas endavant.

Som joves altament preparats que han de marxar de Begues per a poder desenvolupar les nostres capacitats;  som la gent gran que ha de parlar amb els seus nets per Skype mentre li retallen la pensió; som el petit empresariat que ha d’abaixar la persiana perquè no pot competir amb les grans empreses; som els treballadors i treballadores que veuen com es perden drets conquerits amb tant de sacrifici, som les dones, que volem aconseguir la igualtat plena i efectiva; som els refugiats i refugiades, que comencen a arribar al nostre poble iniciant una nova vida.

Som com tu, som gent comuna, dotant-nos d’una nova eina per a construir un Begues en Comú.

T’hi esperem!

La nostra candidatura

Candidatura
1. GUAYARMINA SAAVEDRA SERRANO
2. PERE VENTURA SANTIAGO
3. ANA MARIA ORTEGA HIDALGO
4. MARC GUASCH GRIÑO
5. GEMMA GARCIA GIMENEZ
6. MERCÈ MIRALLES CONTE
7. JORDI VILANOVA VALERO
8. MARIA JESUS CUÑADO MARTINEZ
9. JUAN MARIN RODRIGUEZ
10. ALMUDENA CANO RIVAS
11. ANNA CASTRO GARCIA
12. JORDI MILA FIGUERAS
13. RAMON GUASCH VIÑAS

Suplents
1. MARIA CONCEPCION SOLE CARDONA
2. LUIS JIMENEZ MESA
3. MARIA ROSA CARDENETE GAGO
4. JOAN GINER MIGUELE