Qui som!

Som com tu, som gent comuna, dotant-nos de noves eines per a construir un Begues social, feminista i ecològic dins d’una Catalunya nova. Ho volem fer des d’un model transformador que engresqui a gent de diferents visions de l’esquerra.

Som una alternativa municipalista de confluència que iniciem un camí en comú, amb gent de diferent procedència, ja sigui de partits, de sindicats, d’associacions o de persones sense cap militància. Volem transformar el marc polític i el model econòmic que ens ha decebut. Sabem que l’Ajuntament és una eina cabdal per aconseguir-ho.

No només som nous perquè com a nova associació política hem nascut fa poc, ho som sobretot perquè representem una nova època i una altra manera de fer política. Nosaltres proposem noves solucions als problemes actuals, perquè vivim les realitats del dia a dia i som sensibles a problemes com la precarietat laboral, l’atur, l’habitatge o qualsevol injustícia. Però sobretot, perquè creiem que un altre món és possible i tenim l’esperança d’un canvi, que ja és aquí, i ha arribat per quedar-se.

Representem una nova ciutadania empoderada, que es preocupa per tot allò que ens és comú, que afecta el nostre dia a dia i que fins ara havia quedat al marge. Estem vivint moments excepcionals i cal fer un pas endavant.

Som joves altament preparats que han de marxar de Begues per a poder desenvolupar les nostres capacitats;  som la gent gran que ha de parlar amb els seus nets per Skype mentre li retallen la pensió; som el petit empresariat que ha d’abaixar la persiana perquè no pot competir amb les grans empreses; som els treballadors i treballadores que veuen com es perden drets conquerits amb tant de sacrifici, som les dones, que volem aconseguir la igualtat plena i efectiva; som els refugiats i refugiades, que comencen a arribar al nostre poble iniciant una nova vida.

Som com tu, som gent comuna, dotant-nos d’una nova eina per a construir un Begues en Comú.

T’hi esperem!