L’única sortida: el diàleg polític.

Estimats veïns i veïnes,

Després de la sentència condemnatòria de les preses i presos polítics, no podem més que rebutjar-la, ja que suposa un greu retrocés en llibertats i drets socials que no podem permetre. Així mateix, ens solidaritzem amb totes les famílies, en aquests moments tan durs.

La sentència no és la solució d’un problema polític en el qual caldria que totes les parts es posessin a dialogar i a arribar a consensos amplis i transversals amb la finalitat de trobar una solució pacífica que inclogui un desenllaç satisfactori, que és el que es mereix la societat catalana.

Per poder sortir d’aquest bloqueig que no ens porta enlloc  caldrà diàleg i més diàleg, dibuixar nous acords amb tota la transversalitat que sigui necessària per a afrontar aquest nou repte polític.

La presó no és la solució. És la constatació de la retallada en drets fonamentals com el d’expressió o de reunió i això no es pot permetre en una societat com la nostra, feta a base de consensos amplis durant tot el període democràtic i model de societat inclusiva i acollidora.

Així mateix volem deixar clar el nostre compromís amb el diàleg per sortir d’aquesta situació que sembla cronificada.

Cal deixar palès, que l’equip de govern de Begues no ha volgut reunir-se amb el nostre grup municipal per parlar d’aquesta situació  tan complexa, demostrant una vegada més, el poc interès pel diàleg amb l´oposició.

Davant el greu sabotatge de drets i llibertats que estem patint, cal que la societat lideri la lluita per la dignificació dels nostres drets i que la classe política estigui a l´altura històrica d´aquest moment clau.

Cal, doncs, ser conscients del que podem perdre si no lluitem amb totes les nostres forces per parar aquesta sense raó. Ni un pas enrere en les nostres llibertats i drets. No ens ho podem permetre.

Seguim treballant!