Ja som BEGUES EN COMU PODEM!
Obres a l’av. Torres Vilaró… seran com al Camí Ral?​

En primer lloc, us volem comunicar que Catalunya en Comú i Podem anirem juntes a les eleccions municipals catalanes del 28 de maig del 2023. Veiem el fruit de la feina feta per aconseguir unir les esquerres i posar al centre de la política les vides de les persones. Som municipalistes, tenim en compte la realitat que ens envolta i la pròpia de Begues. Sabem negociar i sempre tenim les portes obertes per escoltar i poder treballar per un futur millor.

Per altra banda, voldríem parlar de les obres que comencen aquest setembre a l´av. Torres Vilaró. L’equip de govern va fer una reunió informativa a mitjans de juliol amb el personal tècnic de la Diputació de Barcelona, Ajuntament i empresa constructora. Es van oblidar de convidar-nos a totes, per què? Tampoc van dir que a Begues no es van poder realitzar al·legacions a temps, perquè l’Ajuntament no va posar a exposició pública l´aprovació inicial d´aquest projecte.

Alguns punts importants que no tenen en compte:

• Les obligacions econòmiques dels espais no urbanitzats no queden reflectides enlloc (Can Amell, Porta Llevant i Pla Parcial núm.1). S’estalviaran aquests costos els promotors i/o propietaris? No ens oblidem que les paguem amb diners públics.

Revolt Cal Vidu. Es podria resoldre el problema que hi existeix de seguretat, tenim espai públic suficient.

• Recollida aigües pluvials. Demanem que es respectin les sortides d’aigües pluvials antigues, tot i que estiguin en desús, perquè són i seran necessàries.

No tenen en compte les al·legacions. És trist, però així és aquest equip de govern, per no acceptar els seus errors, per no escoltar expertes externes, ens porten a repetir el mateix error. Igual que a camí Ral, JUNTS, un altre cop.

Podreu llegir les al·legacions completes al nostre web.

Bon inici de curs a totes!