En primer lloc volem donar tot l’escalf a les persones que han patit aquesta horrorosa pandèmia, tant a nivell de salut, emocional com econòmic.

El 2020 ha estat un any molt complex, un any ple de dificultats, d´incerteses i de pors. Necessitàvem una bona gestió i resolució, però, en canvi, ens hem trobat amb aquestes accions del govern municipal:

  1. a) Línies alta tensió: és imprescindible tenir cura de l’entorn natural, però el govern local posa per davant l’interès econòmic.
  2. b) Centre de dia: no volem ni gestió a dit ni places privades, però segueixen defensant un model elitista.
  3. c) Casal de joves: per quan?
  4. d) Habitatge protegit: cap en aquesta legislatura i zero a les dues anteriors en que han governat.
  5. e) Modificacions del pla general d´ordenació urbana (PGOU) facilitant possibles accions especulatives que comprometen el futur del nostre entorn.
  6. f) Nou membre a l´equip de govern. Els acords antitransfuguisme signats per totes les forces polítiques del país, ara on queden?
  7. g) Les activitats culturals i esportives no han tingut suficient suport per part de l´equip de govern. Demanem protocols d´obertura flexibles per cada moment, adaptabilitat, no immobilització perpetua.
  8. h) Pujada dels impostos i taxes del 2021: IBI, escombraries, clavegueram, pujant sobre el 2020: 6,25%, 7,5%, 9,5% respectivament. Incomprensible!

Començarem nou any i aquests son els nostres desitjos vers la política a Begues:

Que l´Ajuntament centri les seves polítiques i tots els seus recursos en el bé comú i en les necessitats actuals de la ciutadania, no en càrrecs de confiança i més sous de l’ equip de govern.