Halloween ens porta el malson de les taxes!

I ho tornen a fer! Sí, i amb el vot en contra de tota l´oposició!

Ens tornen a pujar els impostos en un any ple d’incerteses, de pèrdues de feina, d´ERTO´s, de tancaments forçats. Tornen a pujar els impostos i les taxes en la pitjor situació econòmica que hem viscut en aquest segle, per la irrupció a les nostres vides del virus COVID-19. No hi havia pitjor moment que aquest, quan moltes llars no saben com afrontar la crisi.

I, ara, això: IBI, escombraries, clavegueram, pujant respecte el 2020: 6,25%, 7,5%, 9,5% respectivament.
L’equip de govern considera que és la millor manera de sortir de la crisi? És un autèntic despropòsit. No podem defensar aquesta nova pujada de taxes.

Cal que gestioneu els nostres recursos per a fer front a aquesta crisi que estem patint totes i tots. Prioritzeu les inversions i les despeses necessàries per enfortir el nostre poble en els àmbits més essencials actualment. Serveis Socials (famílies vulnerables), neteja i desinfecció, seguretat, accés per a tothom als serveis bàsics necessaris…

En moments d´urgència es necessiten decisions coherents amb la realitat. El que volem és un poble on es pugui viure amb dignitat i no sempre paguin els mateixos.

Per no parlar de les «gratificacions» que han pagat a alguns/es treballadors/es, com a compensacions per la feina realitzada durant el 1er confinament, deixant de banda a funcionaris/àries tan importants com són la nostra policia local i brigada, que són les que han hagut de treballar al carrer, cara a cara, i sense elles i ells no ens haguéssim sortit. No es just!

De ben segur, aquest Halloween el recordarem no només pel virus, sinó també per la insensatesa més gran que un equip de govern d’un poble petit podria haver fet.

El que dèiem: un malson!